Contact
Site-uri OMV Petrom
en ro
Site-uri OMV Petrom
OMV and OMV Petrom Websites
OMV Grup www.omv.com OMV România www.omv.ro Petrom Romania www.petrom.ro Petrom Moldova www.petrom.md
Închide

Rezultatele preliminare ale OMV Petrom pentru T4 si ianuarie-decembrie 2016 si Actualizarea Strategiei 2021+

OMV Petrom anunta ca, pe 16 februarie 2017, va publica Actualizarea Strategiei 2021+, odata cu publicarea Rezultatelor pentru T4 si ianuarie-decembrie 2016.

Compania va organiza o conferinta telefonica pentru prezentarea Rezultatelor consolidate pentru T4 si ianuarie-decembrie 2016 si a Actualizarii Strategiei 2021+, pe 16 februarie 2017, incepand cu ora 3:00pm (ora locala) / 2:00pm (CET) / 1:00pm (GMT).

Conferinta va dura aproximativ 90 de minute, inclusiv sesiunea de intrebari si raspunsuri, si va fi sustinuta de:

Mariana Gheorghe, Director General Executiv si Presedinte al Directoratului

Andreas Matje, Director Financiar si Membru al Directoratului

Conferinta se va tine in limba engleza si va fi transmisa live, printr-un webcast audio live, care va putea fi accesat de pe websitul companiei, www.omvpetrom.com, sectiunea Relatia cu Investitorii>Calendar si rezultate financiare>T4/2016.

Analistii si investitorii care doresc sa participe la conferinta telefonica trebuie sa se preinregistreze prin trimiterea unui e-mail la adresa: investor.relations.petrom@petrom.com pana pe 13 februarie 2016.

Rezultatele pentru T4 si ianuarie-decembrie 2016 vor fi publicate pe 16 februarie 2017, la ora 8:30am (ora locala) / 7.30am (CET) / 6.30am (GMT) si vor fi disponibile spre a fi descarcate pe www.omvpetrom.com, in sectiunea mentionata mai sus. Slidurile prezentarii vor fi puse la dispozitia publicului spre a fi descarcate inaintea evenimentului.