Contact
Site-uri OMV Petrom
en ro
Site-uri OMV Petrom
OMV and OMV Petrom Websites
OMV Grup www.omv.com OMV România www.omv.ro Petrom Romania www.petrom.ro Petrom Moldova www.petrom.md
Închide

Grupul OMV Petrom: rezultatele pentru T3 si ianuarie – septembrie 2015

T3/15 comparativ cu T3/14

  • Rezultatul Grupului a fost afectat de scaderea abrupta a pretului titeiului, compensata doar partial de beneficiile datorate integrarii si de costurile mai mici
  • Upstream: Productia de hidrocarburi a scazut cu 3%, ca efect al reparatiilor capitale planificate la sondele-cheie de gaze din Romania
  • Downstream Oil: EBIT CCA excluzand elementele speciale a crescut datorita marjelor de rafinare foarte bune si cererii de produse petroliere imbunatatite
  • Downstream Gas: rezultat sustinut de continuarea optimizarii lantului valoric al gazelor si de piata de energie electrica

Marea Neagra: programul de explorare a continuat, conform planificarii, forajul la sonda Domino-4 fiind initiat in septembrieMarea Neagra: activitatea de explorare continua
 

OMV Petrom a făcut publice rezultatele pentru T3 şi ianuarie-septembrie 2015, în data de 5 noiembrie 2015, la ora 8.30am (ora locala) / 7.30am (CET) / 6.30am (GMT).

Prezentarea susţinută de

  • Mariana Gheorghe, Preşedinte al Directoratului şi Director General Executiv
  • Andreas Matje, membru al Directoratului şi Director Financiar

a fost transmisă printr-un webcast audio live la ora 4.00pm (ora locală) / 3.00pm (CET) / 2.00pm (GMT).

Descarca raportul trimestrial pentru T3/15, (PDF, 359,8 KB)
Descarca prezentarea rezultatelor pentru T3/15, (PDF, 470,1 KB)
Descarcă OMV Petrom Grup cifre trimestriale istorice IFRS 2014-2015, (XLS, 237,5 KB)

Apasă aici pentru a asculta webcast-ul, (edge.media-server.com)

Petrom Noutati Investitori T3 2015 (PDF, 359,8 KB)