Contact
Site-uri OMV Petrom
en ro
Site-uri OMV Petrom
OMV and OMV Petrom Websites
OMV Grup www.omv.com OMV România www.omv.ro Petrom Romania www.petrom.ro Petrom Moldova www.petrom.md
Închide

Grupul OMV Petrom: rezultatele pentru T4 si ianuarie-decembrie 2014 Noutati Investitori

OMV Petrom a facut publice rezultatele pentru T4 si ianuarie-decembrie 2014, in data de 19 februarie 2015, la ora 8.30am (ora locala)/ 7.30am (CET)/ 6.30am (GMT).

Prezentarea sustinuta de

  • Mariana Gheorghe, Presedinte al Directoratului si Director General Executiv
  • Andreas Peter Matje, membru al Directoratului şi Director Financiar
  • Gabriel Selischi, membru al Directoratului responsabil cu activitatea Explorare si Productie
  • Cristian Secosan, membru al Directoratului responsabil cu activitatea de Gaze si Energie
  • Neil Anthony Morgan, membru al Directoratului responsabil cu activitatea de Rafinare şi Marketing

a fost transmisa printr-un webcast audio live la ora 4.00pm (ora locala) / 3.00pm (CET) / 2.00pm (GMT).

O inregistrare a webcast-ului este disponibila la link-ul de mai jos

Descarca raportul trimestrial pentru T4/14, (PDF, 347,5 KB)