Contact
OMV Group Websites
en ro
OMV Group Websites
OMV Petrom Websites
Petrom Romania www.petrom.ro/ro-ro OMV Group www.omv.com/en OMV Romania www.omv.ro/ro-ro
Close

Informări publice (Romanian only)

29-11-2019 Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

SC OMV PETROM MARKETING SRL, titular al proiectului “LUCRARI DE INTERVENTIE IN PRIMA URGENTA LA STATIA DE DISTRIBUTIE CARBURANTI PETROM 7 RAMNICU VALCEA”, propus a fi  realizat in jud.Valcea, bd.Tudor Vladimirescu, nr.40, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: nu se supune evaluării impactului asupra mediului, de către  APM Vâlcea, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “LUCRARI DE INTERVENTIE IN PRIMA URGENTA LA STATIA DE DISTRIBUTIE CARBURANTI PETROM 7 RAMNICU VALCEA”, propus a fi  realizat in jud.Valcea, bd.Tudor Vladimirescu, nr.40.
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului APM Vâlcea din str. Remus Bellu, nr. 6, Rm. Vâlcea, județul Vâlcea în zilele de luni-vineri, între orele 9-14, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmvl.anpm.ro
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.


01-11-2019 Anunt public

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu
SC OMV PETROM MARKETING S.R.L. anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul  "MONTARE REZERVA DE APA CU CABINA TEHNICA EXTERNA IN INCINTA STATIEI DE DISTRIBUTIE CARBURANTI PETROM 10 RADAUTI" - propus a fi amplasat in Calea Bucovinei, municipiul Rădăuți, nr. 49P, Jud. Suceava.
Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Suceava, Strada Bistritei, nr. 1A, mun. Suceava, judetul Suceava, si la sediul SC OMV PETROM MARKETING S.R.L, din str. Coralilor, Cladirea Infinity, nr. 22, sector 1, Bucuresti,  in zilele de Luni – Vineri, intre orele 9:00-14.00.
Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul autoritatii pentru protectia mediului  Agentia pentru Protectia Mediului Suceava.
 

12-09-2019 Anunt Public

SC OMV PETROM MARKETING S.R.L. anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”EXTINDERE SI RECOMPARTIMENTARE INTERIOARA CABINA EXISTENTA- C1, AMPLASARE 3 CONTAINERE DEPOZITARE, INSULA DISTRIBUITOR DEBIT MARE SI CONTAINER ADBLUE, MONTAJ ELEMENTE DE SEMNALISTICA SI TOTEM PE FATADELE CABINEI SI REAMENAJARE ZONA PARCARI SI SPATII VERZI ÎN INCINTA STAŢIEI DE DISTRIBUŢIE CARBURANŢI OMV A1 km 49” -  propus a fi amplasat pe Autostrada A1 km 49, dreapta (Bucureşti-Pitesti), Com. Vănătorii Mici, Jud. Giurgiu.
Informatiile privind proiectului propus pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului, APM GIURGIU, cu sediul in Giurgiu, Sos. Bucuresti, bl. 111, sc. A+B, judetul Giurgiu, si la sediul SC OMV PETROM MARKETING S.R.L din str. Coralilor, nr. 22, oval A, sector 1, Bucuresti, in zilele de Luni – Joi, intre orele 9:00-14:00 si vineri intre orele 9:00-12:00.
Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Giurgiu.

26-07-2019 Anunt Public

SC OMV PETROM MARKETING SRL, titular al proiectului : “AMPLASARE SKID GPL, COPERTINA SKID SI REAMENAJARI AFERENTE IN INCINTA STATIEI DE DISTRIBUTIE CARBURANTI OMV 14 MIOVENI”, anunţă publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Arges, nu se supune evaluarii impactului asupra mediului, in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului si de evaluare adecvata, pentru proiectul: “AMPLASARE SKID GPL, COPERTINA SKID SI REAMENAJARI AFERENTE IN INCINTA STATIEI DE DISTRIBUTIE CARBURANTI OMV 14 MIOVENI”- propus a fi amplasat in orașul Mioveni, Bdul Dacia, nr. 133, jud. Argeș.
Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM ARGES, din Strada Egalitatii, nr. 50A, Pitesti, jud. Arges, in zilele de Luni-Vineri, intre orele 10:00-13:00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmag.anpm.ro/.
Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Arges.

27-06-2019 Anunt Public

S.C. OMV Petrom Marketing S.R.L., anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: “Amplasare SKID GPL, copertină SKID GPL și reamenajări aferente în incinta stației de distribuție carburanți OMV 14 Mioveni”, propus a fi amplasat în orașul Mioveni, B-dul Dacia, nr. 133, jud. Argeș.
Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Argeș, Municipiul Pitești, str. Egalității, nr. 50A, jud. Argeș în zilele de luni – vineri, orele 8-13 și la sediul S.C. OMV Petrom Marketing S.R.L., str. Coralilor, nr. 22, Petrom City, sector 1, București, în zilele de luni-vineri între orele 8-13.
Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Argeș, municipiul Pitești str. Egalității, nr. 50A, jud. Argeș.

05-06-2019 Anunt Public

SC OMV PETROM MARKETING SRL, titular al proiectului “DESFIINȚARE STAŢIE DE DISTRIBUŢIE CARBURANŢI PETROM 2 RESITA: C1- PAVILION CENTRAL, C2 - SPĂLĂTORIE AUTO, INSTALATII, AMENAJĂRILE AFERENTE SI ORGANIZARE SANTIER”, anunţă publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Caras-Severin, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului : fara evaluarea impactului asupra mediului, propus a fi amplasat in Calea Caransebesului,  nr. 2, mun. Resita, jud. Caras-Severin.
Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Caras-Severin, din Resita, str. Petru Maior, nr. 73, in zilele de luni-joi, intre orele 08:00-15:00, si vineri, intre orele 08 :00-13:00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmcs.anpm.ro/.
Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

29-05-2019 Anunt Public

SC OMV PETROM SA, titular al proiectului ,,Lucrări de curăţare, remediere a  solului/subsolului şi reconstrucţia ecologică a amplasamentului Depozit de produse petroliere Poroschia, județul Teleorman” anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Teleorman, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ,,Lucrări de curăţare, remediere a  solului/subsolului şi reconstrucţia ecologică a amplasamentului Depozit de produse petroliere Poroschia, județul Teleorman”, propus a fi amplasat în comuna Poroschia, județul Teleorman,
nu se supune evaluării impactului asupra mediului
Proiectul deciziei etapei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Teleorman din Alexandria, str. Dunării, nr. 1, județul Teleorman, în zilele de luni-joi, între orele 800-1630 şi vineri între orelele 800-1400, precum şi la urmatoarea adresă de internet: http://apmtr.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii /observaţii la proiectul deciziei etapei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagină de internet a APM Teleorman.

10-04-2019 Anunt Public

SC OMV PETROM SA cu sediul ȋn Bucureşti, sector 1, strada Coralilor, nr. 22, titulară a proiectului ,,Lucrări de curăţare, remediere sol/subsol şi reconstrucţie ecologică a amplasamentului depozit Griviţa”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Bucureşti, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: nu se  supune evaluării impactului asupra mediului, pentru proiectul ,,Lucrări de curăţare, remediere sol/subsol şi reconstrucţie ecologică a amplasamentului depozit Griviţa”, ce se va amplasa în municipiul Bucureşti, Sector 1, str. Carpati, nr. 5-11.
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Bucureşti din Bucureşti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, în zilele de luni – vineri, între orele 900-1200, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmbuc.anpm.ro/.
Publicul interesat poate ȋnainta comentarii/observaţii  la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autoritaţii competente pentru protecţia mediului.

05-04-2019 Anunt Public

SC OMV Petrom S.A. București, titular al proiectului ,,Lucrări de curăţare, remedierea solului/subsolului şi reconstrucţie ecologică a amplasamentului Depozit produse petroliere Pitești 2, județul Argeș”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de încadrare de către APM Argeș, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ,,Lucrări de curăţare, remedierea solului/subsolului şi reconstrucţie ecologică a amplasamentului Depozit produse petroliere Pitesti 2, judetul Arges”, propus a fi amplasat in Mun. Pitesti, str. Obor, nr. 11, judetul Arges. 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la APM Argeș cu sediul în Pitești, str. Egalității, nr. 50, județul Argeș, în zilele de luni-vineri, între orele 10:00-13:00, precum şi la următoarea adresă de internet:  http://apmag.anpm.ro
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare la sediul APM Arges, în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Argeș.

04-04-2019 Anunt Public

SC OMV PETROM SA., anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ,,Lucrări de curăţare, remediere a  solului/subsolului şi reconstrucţia ecologică a amplasamentului Depozit de produse petroliere Poroschia, județul Teleorman”, propus a fi amplasat în comuna Poroschia, județul Teleorman.
Informațiile privind proiectul pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Teleorman din Municipiul Alexandria, strada Dunării, nr. 1, județul Teleorman, în zilele de luni-joi, între orele 800-1630 şi la sediul titularului din Bucuresti, strada Coralilor, nr. 22.
Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Teleorman.

18-03-2019 Anunt Public

SC OMV PETROM MARKETING SRL, titular al proiectului „AMPLASARE CONTAINER ADBLUE ÎN INCINTA STAŢIEI DE DISTRIBUŢIE CARBURANŢI OMV 14 MIOVENI”, in Mioveni, b-dul Dacia, nr. 133, jud. Argeș, anunţă publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Arges – nu se supune evaluarii impactului asupra mediului, in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului si de evaluare adecvata, pentru proiectul : „AMPLASARE CONTAINER ADBLUE ÎN INCINTA STAŢIEI DE DISTRIBUŢIE CARBURANŢI OMV 14 MIOVENI”  in Mioveni, Bdul Dacia, nr. 133, jud. Argeș.
Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la APM ARGES cu sediul in Pitesti, Strada Egalitatii, nr. 50, jud. Arges, in zilele de Luni – Vineri, intre orele 10:00-13:00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmag.anpm.ro.
Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare la sediul APM Arges, intermen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Arges.

06-03-2019 Anunt Public

S.C. OMV PETROM MARKETING SRL. titular al proiectului ,,Extindere spalatorie existenta C3 cu amenajari aferente in incinta statiei de distributie carburanti OMV 51 Craiova‘’ anunta publicul interesat asupra luarii  deciziei etapei de incadrare de catre Agentia de Protectia Mediului Dolj in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ,,Extindere spalatorie existenta C3 cu amenajari aferente in incinta statiei de distributie carburanti OMV 51 Craiova ,, propus a fi amplasat in Craiova Str.Calea Severinului Nr.7,Jud Dolj.
Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Dolj,Str.Petru Rares,Nr.1,in zilelle de luni-joi ,intre orele 8.00-16.30 si vineri orele 8.00-14.00 , precum si la urmatoarea adresa de internet :office@apmdj.anpm.ro.
Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei etapei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului  pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Dolj.

20-02-2019 Anunt Public

SC OMV Petrom S.A. anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: ,,Lucrări de curăţare, remediere sol/subsol şi reconstrucţie ecologică a amplasamentului depozit  Griviţa”, propus a fi amplasat în municipiul Bucureşti, Sector 2, Str. Carpaţi, nr. 5-11. 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bucureşti din Bucureşti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr.1, şi la sediul OMV Petrom SA din Bucureşti,  str. Coralilor, nr. 22, sector 1,  în zilele de luni - vineri, ȋntre orele 9:00-12:00.
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul A.P.M. Bucureşti.

18-02-2019 Anunt Public

SC OMV PETROM SA cu sediul ȋn Bucureti, sector 1, strada Coralilor, nr. 22, titulară a proiectului ,,Lucrări de curăţare, remediere a solului/subsolului şi reconstrucţia ecologică a amplasamentului depozit produse petroliere Titan”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Bucureşti, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: nu se  supune evaluării impactului asupra mediului, pentru proiectul ,,Lucrări de curăţare, remediere a  solului/subsolului şi reconstrucţia ecologică a amplasamentului depozit produse petroliere Titan”, ce se va amplasa în municipiul Bucureşti, Sector 2, şoseaua Vergului, nr. 16A.
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Bucureşti din Bucureşti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, în zilele de luni – vineri, între orele 900-1200, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmbuc.anpm.ro/.
Publicul interesat poate ȋnainta comentarii/observaţii  la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autoritaţii competente pentru protecţia mediului.

23-01-2019 Anunt Public

SC OMV Petrom S.A. anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: ,,Lucrări de curăţire, remediere sol/subsol şi reconstrucţie ecologică a amplasamentului fostului depozit  de produse petroliere Titan”, propus a fi amplasat în municipiul Bucureşti, şos. Vergului, nr. 16A, Sector 2. 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bucureşti din Aleea Lacul Morii, nr.1, sector 6, şi la sediul OMV Petrom SA din Bucureşti,  str. Coralilor, nr. 22, sector 1,  în zilele de luni până vineri, ȋntre orele 9:00-12:00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul A.P.M. Bucureşti.

15-01-2019 Anunt Public

S.C. OMV PETROM MARKETING.SRL, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru Proiectul : ,,Extindere spalatorie existenta C3, cu amenajari aferente in incinta Statiei de Distributie Carburanti OMV 51 Craiova’’, propus a fi amplasat in mun. Craiova, str. Calea Severinului, nr. 7, Jud. Dolj.
Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Dolj, din municipiul Craiova, Str. Petru Rares, nr.1 si la sediul OMV Craiova 51, situat in municipiul Craiova, str. Calea Severinului , nr. 7, jud. Dolj, in zilele de luni pana joi, intre orele 8.00-16.30 si vineri intre orele 8.00-14.00.
Observatiile publicului se primesc zilnic la Sediul Agentiei de Protectia Mediului Dolj, Craiova, str. Petru Rares, nr.1, fax : 0251.419 035, e-mail  : office@apmdj.anpm.ro. 

08-08-2018 ANUNŢ PUBLIC

Anunt public
S.C. OMV PETROM MARKETING SRL, cu sediul in Bucureşti, str. Coralilor, nr. 22, sector 1, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu petru proiectul "Instalare SKID GPL AUTO in cadrul Statiei de Distributie Carburanti existenta - 23 SATURN", cu amplasamentul în str. Saturn, nr. 17, municipiul Galati, judet Galati.
Informaţiile privind proiectul propus pot fi cunsultate la sediul autoritatii competente petru protectia mediului A.R.P.M. Galati, str. Regimentului, nr. 11, Siret, nr. 2, si la S.C. OMV PETROM MARKETING SRL, in zilele de luni - vineri, intre orele 08 - 14.
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului, A.R.P.M. Galati.
Anunt public
S.C. OMV PETROM S.A. Bucureşti, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Dezafectare depozit produse petroliere - Petrom Gheorgheni" propus a fi amplasat în mun. Gheorgheni, str. Gorundului, nr. 110, judeţul Harghita.
Informaţiile privind potenţialul impact asupra mediului al proiectului propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Harghita, Miercurea Ciuc, str. Márton Áron, nr. 43 în zilele de luni-vineri, între orele 8,30-16,30.
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Harghita pe tot parcursul procedurii de reglementare.
( fax: 0266-310041; e-mail: office@apmhr.anpm.ro).
Anunt public
S.C.PETROM AVIATION S.A. BUCURESTI titular al proiectului "MODERNIZAREA DEPOZITULUI DE CARBURANTI AVIATIE CLUJ" anunţă publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Cluj-Napoca, de a nu solicita efectuarea evaluarii impactului asupra mediului in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului si continuarea procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare pentru proiectul "MODERNIZAREA DEPOZITULUI DE CARBURANTI AVIATIE CLUJ.", propus a fi amplasat în Str.Traian Vuia nr.149-151, municipiul Cluj - Napoca, Judetul Cluj.
1.Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului Cluj-Napoca, Calea Dorobanţilor, nr. 99 ,in zilele de luni –joi intre orele 8.30-16.30 si vineri intre orele 8.30-14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet Http://arpmcj.anpm.ro.
Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt.