Contact
Site-uri OMV Petrom
en ro
Logout
Site-uri OMV Petrom
OMV and OMV Petrom Websites
OMV Grup www.omv.com OMV România www.omv.ro Petrom Romania www.petrom.ro Petrom Moldova www.petrom.md
Închide

Rezultatele preliminare ale OMV Petrom pentru T4 si ianuarie-decembrie 2016

OMV Petrom a publicat rezultatele preliminare pentru T4 şi ianuarie-decembrie 2016 si Strategia Actualizata 2021+, în data de 16 februarie 2017, la ora 8.30am (ora locală) / 7.30am (CET) / 6.30am (GMT).

Prezentarea susţinută de

  • Mariana Gheorghe, Preşedinte al Directoratului şi Director General Executiv
  • Andreas Matje, Membru al Directoratului şi Director Financiar

a fost transmisă printr-un webcast audio live la ora 3.00pm (ora locală) / 2.00pm (CET) / 1.00pm (GMT).

O inregistrare a webcast-ului este disponibila la link-ul de mai jos:

Descarcă raportul trimestrial pentru T4/16 si ianuarie – decembrie 2016, rezultate preliminare (PDF, 445.8 KB)
Descarcă prezentarea rezultatelor preliminare pentru T4/16, ianuarie - decembrie 2016 si Strategia Actualizata 2021  (PDF, 1.2 MB)
Descarcă prezentarea rezultatelor preliminare pentru T4/16, ianuarie - decembrie 2016 si Strategia Actualizata 2021 cu discurs (PDF, 2.9 MB)
Descarcă OMV Petrom Grup cifre trimestriale istorice IFRS 2014 - 2016 (XLS, 235.0 KB)
Apasă aici pentru a accesa webcast-ul