Contact
Site-uri OMV Petrom
en ro
Site-uri OMV Petrom
OMV and OMV Petrom Websites
OMV Grup www.omv.com OMV România www.omv.ro Petrom Romania www.petrom.ro Petrom Moldova www.petrom.md
Închide

OMV va publica raportul preliminar pentru trimestrul III 2016

OMV Petrom S.A. anunta actionarii, investitorii si analistii sai ca OMV, actionarul majoritar al companiei, va publica Raportul preliminar pentru trimestrul III 2016, pe data de 21 octombrie 2016, la ora locala 9.00am (8.00am CEST, 7.00am BST). Raportul poate fi accesat pe site-ul OMV, www.omv.com > Investor Relations > Investor News > Trading Statement. Acest raport ofera informatii provizorii de baza pentru al treilea trimestru din 2016 si cuprinde date despre conditiile economice precum si despre performanta OMV din perioada mentionata.

Rezultatele consolidate ale OMV Petrom pentru perioada ianuarie – septembrie si T3 2016, pregatite in conformitate cu Standardele Internationale de Raportare Financiara (IFRS), vor fi anuntate in data de 9 noiembrie 2016, la ora locala 8.30am (7.30am CET, 6.30am GMT).

Detalii de contact:

OMV Petrom Relatia cu Investitorii
Tel: +40 372 161930; Fax: +40 372 868518
E-mail: investor.relations.petrom@petrom.com